Που μπορώ να αγοράσω πατίνια ρολλερ?

Στην Ελλάδα τα πατίνια δεν ειναι τοσο διαδεδομένα οσο το εξωτερικό με αποτέλεσμα να υπάρχουν λίγα καταστηματα που ειδικεύονται σε inline skates. Σε αντιθεση με τα ποδήλατα που γνωρίζουν άνθηση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, τα πατίνια έχουν μικρότερο κοινό οπότε είναι λίγο δύσκολο να βρει κανείς ποιοτικά πατίνια και τα αντίστοιχα αξεσουάρ.

Επειδή η ομάδα μας έχει πάθος για τα πατίνια προτιμήσαμε να φέρουμε οι ίδιοι πατίνια και ανταλλακτικά έτσι ώστε να καλύψουμε τις αναγκες των μελών την ομάδας με βάση την ποιότητα και την αξιοπιστία και οχι το γρήγορο κέρδος λόγω έλλειψης ικανού ανταγωνισμού. Έτσι δημιουργηθηκε το Roller Shop, το κατάστημα μας που διαθέτει αποκλειστικά και μόνο roller skates (inline και quad, όπως και παιδικά πατίνια). Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Ομόνοια) και απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από τον αντίστοιχο σταθμό του ηλεκτρικού/μετρό.

Κατάστημα με inline πατίνια - rollerskates

Δεδομένου οτι τα περισσότερα μέλη της ομάδας ασχολούνται με freestyle πατίνια, το rollershop συνεργάζεται με την Γαλλική Seba μία από τις κορυφαίες εταιρίες πατινιών, που ειναι συνώνυμη με το slalom/freestyle. Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα που έχει η Seba είναι οτι προσφέρει ανταλλακτικά για όλα τα μέρη του πατινιού (που ειναι βιδωτά) με αποτέλεσμα ένα πατίνι Seba (ειδικά το μοντέλο FR1) να κρατάει για χρόνια μετά την πρώτη αγορα. Αλλές εταιρίες δεν προσφέρουν τοσο μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών με αποτέλεσμα πολλές φορές μια φαινομενικά μικρή βλάβη να οδηγεί σε αγορά νεου πατίνιού που (ειδικά με την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα) δεν ειναι προφανώς οτι καλύτερο.

H ίδια η Seba φτιάχτηκε από άτομα με πάθος για τα πατίνια και έχει καταφέρει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα του Freestyle. Δεν ειναι τυχαίο άλλωστε που αρκετές φορές οι άλλες εταιρίες απλά έχουν υποκλιθεί και αντιγράφουν τα πατίνια Seba χωρίς να μπορούν να δώσουν μια καλύτερη πρόταση.

Seba High - για απόλυτο έλεγχο στο Slalom

Seba High Carbon vs Roces Equinox

Seba FR1 - το πρότυπο στο freestyle

Seba FR1 vs Fila NRK